dijous, 23 de febrer del 2012

Presentació

En la nostra primera entrada volem presentar breument el treball que durem a terme aquest semestre en el modul d'Ensenyament i aprenentatge de les ciències experimentals i socials.
Després de plantejar-nos diferents idees hem arribat a la conclusió que la millor opció era plantejar-nos un tema d'actualitat que estigués al nostre entorn, que fos transversal en els eixos de les ciències naturals i socials, i que estigués basat en els nostres interessos. Per aquest motiu hem decidit treballar el tema de les aigües. Pensem que l'aigua és un element natural i un bé indispensable per tal que hi hagi vida a la terra. Donat que aquest tema és molt extens ens hem centrat en la gestió de l'aigua a la nostra ciutat, Barcelona. D'aquest interès ha sortit la pregunta: "La gestió de l'aigua de Barcelona és adequada?"

La nostra intenció amb aquest bloc és portar al dia el nostre procés d'aprenentatge i elaboració del treball per tal de facilitar informació a les professores i que nosaltres puguem tenir una bona organització. Un altre aspecte per tal d'assolir aquest objectiu és l'adquisició de rols, un per cada membre de l'equip, que consisteix en:


  • Rocío Corchero: Coordinadora, s'encarregarà de gestionar el treball cooperatiu, els horaris i que el treball progressi.
  • Leticia Cuesta: Secretria, que s'encarrega de portar al dia les actes.
  • Mercè Labrandero: Supervisora, la seva funció serà revisar les tasques previstes i animar en la participació activa.
  • Cristina Lluch: Disseny creatiu (videos, bloc, presentacions, imatges...)
  • Berta Lòpez: Organització de les visites i les entrevistes



Com a dinàmica de treball procurarem trobar-nos un cop per setmana. Mantenint una actitud activa per tal d'assolir coneixements mitjançant una argumentació coherent i una mirada crítica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada